Han lyckades

Igår kväll började jag känna mig riktigt risig. Värk i hela kroppen, frossa och halsont.

Vaknade med samma symptom idag men det lindrades rätt bra tack vara Ipren. Jobbade till ett och sedan åkte p och jag och köpte en studsmatta till kidsen. Lönen dundrar in och i samma veva svävar den ut igen 🙈💸.

Jag hämtade kidsen och handlade mellis. Vi njöt på terassen i värmen.

Vi vattnade allt växande i trädgården och P började sätta ihop studsmattan. Det är en North och svinget i mattan är grymt bra! Får se om elefefanten vågar sig upp igen 🤣.

Jag började under eftermiddagen känna mig riktigt dålig. Lagade mat men skippade att käka utan gick och la mig i några timmar istället. Nu är jag inte lik tung i huvudet längre. Åh vad jag önskar att det inte blir värre än så här 🙏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera