Näste man på tur

Förra veckan var det O som var sjuk. Nu är det L. Möttes av en febrig och snorig tjej igår när jag kom hem från jobbet. P har ett viktigt jobb ute på Gränsö idag så han kan inte vabba. Får alltid så dåligt samvete när jag måste vara hemma och ”sätta mina kollegor i skiten”. För det är så det känns även om jag vet att det oftast funkar bra iaf.

Pettson och Findus film på tvn med ett gäng majskrokar. Så ser förmiddagen ut hemma hos oss.

Jag har också blivit förkyld men så länge det håller sig till bara det är det fine. Oliwers öra är iaf mycket bättre nu. Dropparna vi fick har gjort susen. Men antar att det blir ny operation efter sommaren för honom. Fy så otäckt jag tycker det är när ens barn ska sövas 😭.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera