En kvällskopp

Här sitter jag med en kopp nybryggt kaffe i handen. Jag missade eftermiddagskaffet idag på jobbet för det var så stressigt. Snittet som skulle komma imorgon anlände idag. Dessutom är det jätte mycket begravning denna vecka. Så många arrangemang, dekorationer och buketter ska bindas till det. Väldigt roligt såklart. Fick göra ett stående traditionellt arrangemang idag. De lyckas alltid bli lite knubbiga de jag gör 🙈.

Har gjort ritning på trälådor som P ska bygga. De ska stå längs med terassen och i den ska jag sätta bambu. De växer riktigt fort och blir hyfsat höga = insynsskydd. Den där Thujan som jag satte förra året tar ju sin lilla tid att gro.

Såhär ungefär kommer dem se ut. Tror de kan blir riktigt fint. Stilrent men ändå en lummig känsla av bambun. Och ljuset när dem rör sig är fridfullt. Även om förra sommaren var magisk så önskar jag nästan en likadan, inte fullt så varm och torr. Bevattningsförbud är sådär halvskoj och allt som en gång levde står och dör.

Missade BONUSFAMILJEN igår så blev sjukt glad när jag kom på att jag kan se det sen. Imorgon börjar Greys, skapligt pepp!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera