Födelsedagsmiddag

Idag hade vi hela la familia här på middag och mys. Fira min födelsedag lite såhär i efterskott. Jag fick tallrikar och assietter av samma märke som kopparna jag har sedan tidigare från Mio. Dock är de stora tallrikarna restade och kommer inte förrän i mitten av juni. Det har varit tryck på dem. Förståligt för de är grymt snygga!

Efter maten så testade Sacka och Beccis Oliwers hooverboard. Sacka bara klev upp och åkte. Inte lika lätt för lillasyster. HERREGUD vad vi skrattade!! Men ja jag vet, det är fan as svårt att komma upp på den där brädan.

Rocky Road till eftis och häng innan vi avslutade kvällen. Så mysigt att hänga med familjen ❤️.

Nu blir det söndagsfilm.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera