En smak av sommaren

Men helt gaaaaalet vilket fantastiskt väder vi har ☀️. Känslorna spritter i hela kroppen och humöret är på topp.

I torsdags gick vi påskparaden med kidsen. O som påskgubbe och L som katt.

På kvällen så gick jag och tjejerna till Pinchos för en trevlig kväll. Älskar maten där.

På långfredagen drog P iväg på påskgolf. Tradition. Jag lämnade L hos mamma ett par timmar. O klagade på ont i örat igen och från ingenstans började det rinna om det. Stackarn!

På eftermiddagen kom Helen och Elin med kods på häng här. Vi fikade och kidsen hoppade i studsmattan. Olyckligt nog så skulle jag (elefanten) ge mig upp och hoppa med O och pang sa det så sprack mattan i studsmattan och jag stod där helt paff på gräset 🤣. Jahopp. Tur i oturen att det var jag som hoppade när den sprack och ingen annan som kunde skadat sig.

Efter ett intensivt tre timmars häng så åkte vi och handlade Corner. Barnen var trötta, hungriga och gnälliga så lite mat i magen gjorde susen. Med maten fick de varsin dinosaurie som de skulle gräva ur en sten. Det var mycket glada och förväntansfulla och höll på länge. Rolig aktivitet och leksak! Jag satt i telefonkö till 1177 i 1,5 timma under tiden. Fick en tid sent på kvällen och eftersom jag var ensam med barnen så funkade ju inte det. Fick därför en ny tid på förmiddagen idag.

Så mormor åkte med han dit. De trodde inte det var trumhinnan utan hörselgången. Slutar det inte rinna senast tisdag ska vi ringa igen.

Jobbat idag. Ronja och jag. Hyfsat lagom att göra. Nu på eftermiddagen har vi fixat lite på terassen och snart kommer vänner på en spontan grill. Så trevligt 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera