Låg

Jag och L har haft en sådan mysig måndag, ville aldrig den skulle ta slut. Några fönster blev inte putsade med garderoben fick sig en bra utrensning. Tvättat flera par skor (vita) så de kommer vara fina nu till våren.

Lat lunch i form av risgrynsgröt mumsade vi i oss och därefter sov vi en stund i soffan. Jag har haft rätt ont i magen idag och varit låg. Så det var skönt att vila med henne. När hon vaknat klev hon upp och började leka. När jag kikade upp på henne log hon mot mig och sa ”nu är det dags att vakna”. Så söt.

Efter middagen åkte jag och o ut till Stuverum till sötaste Ellie ❤️.

Skärmdump från en video som inte gick att ladda upp därav kass kvalite.

Han ville trava själv idag och det fick han. Lättridningen behöver några gånger till på sig innan han sätter det men det är på gång. Ellie är en pigg och lyhörd ponny så jag vill mer att han ska lära sig att få henne lugn. Och jag tyckte faktiskt det gick riktigt bra idag. Hon är verkligen en bedårande söt och snäll ponny.

Tidigare gånger har själva mockandet och den biten inte varit den roligaste enligt O. Men idag tog han en grep på egent intiativ och körde på. Han vill gärna mysa med henne och det är underbart att se vad ett djur kan göra med en människa. Nu längtar vi redan till nästa måndag 👏🏼.

Magen har varit bättre under eftermiddagen men nu värker den igen. Imorgon blir det heldag på jobbet så hoppas den är på rätsidan då 👊🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera