Ny vecka

Måndag och riktigt trist väder. Kanske en dag att putsa alla fönster på. Ska göra iordning studsmattan också men får se om det sker idag. Det är blått tyg runt den som är riktigt solblekt. Tänkte försöka med textilfärg och se om det går att få lite finare. Stommen är i metall och delvis rostig. Den ska jag spraya med fälgfärg. Ribborna som står upp och håller nätet på plats ska bäddas in med något mjukt. Det har funnits på den innan men slitits ut och därefter slängts. Tror den kan bli riktigt fin (hur nu en studsmatta kan vara snygg) efter lite underhåll.

Igår kilade familjen hem till min systers familj och körde lite trädgårdshäng där. Drog upp syren skott och planterade om på andra ställen. Beskärde buskar och krattade. Sacka grillade korv som vi sedan mumsade i oss.

Garderoberna i hallen ska rensas idag också. Nu vill jag bli av med vinterkläderna.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *