Halvdag

Imorse var jag med O i skolan. De har en stökig klass och jag ville gärna vara närvarande för att se hur det faktiskt är. O satt ju givetvis som ett ljus under tiden jag var där. Läraren sa det efter också. Men han har lite svårt att koncentrera sig annars och vimlar lätt med i allt annat vimmel. Och galet är väl minst sagt för fy tusan vilken stökig klass. 9 av 10 kids gör lite som de vill, lyssna och ha respekt samt sitta stilla är ett stort problem. Vi ska göra allt vad vi kan för att få O att bli mer koncentrerad i skolan samt att inte bara igga. Alla barn borde ta med sig en förälder en gång så dem får uppleva detta som jag fick idag. Jag var i chock! Min regering till att vara lärare i en sådan här stökig klass är detsamma som att ha barnkalas 6 timmar om dagen fem dagar i veckan. Ja ni vet ju hur slut man är efter ett två timmars kalas. Nu måste det bli ändring.

Pluggat en del idag och sedan hämtade jag L på föris. Hon sov några timmar medan jag fixade med tvätt och matleverans.

Magiskt väder ute även idag så på eftermiddagen blev det häng på terassen. L har lärt sig cykla på trehjulingen nu också 👏🏼.

Med pannbiff i magen så åker jag och O ut till stallet nu och tar hand om Ellie 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *