Våffeldagen

Vi hade en fullspäckad måndag jag och kidsen. Lämnade O i skolan och därefter hade L och jag städ-röj i ett par timmar. Lunch och sedan fick hon sova tidig middag. Efter napen åkte vi ner till BVC för 2,5 års kontroll.

Hon klarade allting med bravur. Hon säger inte R tydligt än men det är inga krav vid den lilla åldern. O var bara så himla tidig med det så är nog därför man går och väntar på det tydliga R:et 🙂. 93 cm lång och 14 kg. Följer sin kurva bra. Ligger över i längd men det kommer nog inte bli långvarigt när man har kortisar runt omkring sig.

Åkte hemåt och tog en snabb mellis innan vi hämtade O i skolan. Idag var första dagen vi skulle ha hand om ponnyn Ellie. Vi mockade boxen, gjorde mat och tog in henne. Borstade och pysslade. Så mysig häst. Underbart väder så vi tog en promenad med henne ner till vattnet.

Båda barnen ville såklart hålla i grimskaftet. Men hon är rätt stark den där lilla donnan och gräset lockade något enormt. Nästa gång ska O få rida en liten stund. Men om L ska vara med måste P följa med också. Jag rer inte ut två ungar och en häst samtidigt, än.

Efter ett par timmar körde vi hemåt. Lite mat i magen och sedan blev det VÅFFELFEST med familjen från Grantorpet.

Vaknade denna morgon av att O hostade något galet. Den där skällande hostan som han hade som liten när det var falsk krupp. Ont i halsen och allmänt låg. Varför kan inte barnen vara sjuka samtidigt? Gah.

Så jag är hemma ett par timmar på förmiddagen. Ska snart lämna O hos Beccis i några timmar innan P hämtar han. Tur man har en syster som är hemma och är föräldraledig 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *