Weekend

Tidig morgon som alltid på fredagar. L låg och buffade på mig vid sex imorse ”upp, mamma upp”. Lika bra att kliva upp och slippa stressa.

Gjorde en inlämningsuppgift på jobbet innan jag började. Men jag har bestämt mig för att göra om det.

Nytt snitt anlände idag och allmän kaos i vanlig ordning. Timmarna sprang iväg och jag hann inte alls så mycket som jag velat. Just nu har vi kampanj på Hortensia (89:- st) och det kryllar av dem i butiken. Till saken tillhör att dem måste vattnas varannan/var tredje dag. Inte en skvätt med vattenkannan utan var och en doppas ordentligt. Tidskrävande alltså.

Imorgon jobbar jag själv i butiken. Vädret ska bli strålande så det lär nog bli en hel del att göra. Så vattna sisådär 50 Hortensia lär inte hinnas 😅. Hoppas tjejerna gör det idag 🙈.

P hämtade mig på jobbet. Vi åkte till systemet och jag köpte faktiskt en flaska rött. Var ju rätt gott senast jag drack det hos Janni. Lämnade en blomma till People. Dem har nämligen gått vidare i en tävling där de tävlar om ”tjusigaste salongen” i Norden. De representerar alltså Sverige, så jävla fett coolt! Dunderimponerad!!

Vidare och handlade lite färskt bröd och jordgubbar. Hämta kids och sedan fick dem ett as smarrigt mellanmål. Båda kidsen älskar jordgubbar.

Vi tog en promenad till Coop och köpte nappar till L 🙈. Tydligen duger inte dem i latex längre. Den där damen som styr våra liv just nu.

Handlade med mig lite snitt hem som jag ska göra en tjusig fredagsbukett av.

Nu kan helgen börja 👐🏼

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera