Snabb vecka

Började ju veckan med ledig dag och dagen därefter halvdag med vab. Därefter har onsdagen och torsdagen swishat förbi snabbt. Begravningsbyrån håller på att flytta in bredvid oss så vi har ägnat mycket tid där inne. Skruva möbler, sätta gardiner, tavlor och mycket växter som ska sättas på plats.

L är in någon slags fas nu när det GNÄLLS och GNÄLLS. Får hon inte som hon vill så blir det ramaskrik. Orkar inte. Oftast tar vi den enkla vägen ut men ibland måste man välja sina fighter och faktiskt ta dem.

Om det inte vore för all blåst idag så skulle det varit ett perfekt vårväder. Varmt och skönt, men blåsigt. Våren kämpar på där ute ☀️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *