Pussel

Jag tycker att vi har varit ganska så skonade från sjukdomar den här vintern. Förra året var det vab typ en gång i veckan. Men nu är L febrig och förkyld. Idag är hon dock feberfri så hoppas det går åt rätt håll. Vi delar på vanen idag jag och P så han kommer hen och byter av mig vid tolv.

Igår var den lilla rätt utslagen på dagen.

Sover ganska mycket när hon är hängig. Inatt väckte hon mig, ”kissnödig mamma”. Härligt att inte ha någon toa uppe ju… Bara att traska ner och kissa. Så glad att hon faktiskt vaknar av det. Hon har nu varit blöjfri i 4-5 veckor dagtid. Det händer en olycka ibland men hon är fasiken skit duktig med tanke på att vi typ inte tränat alls med pottan/toan. Så glad att det kommer naturligt, stolt mamma 💛.

Idag är hon piggare men väldigt förkyld. Precis som jag älskade när jag var liten, pussel!

Vika lite tvätt innan det är dags att kila ner mot jobbet. Härligt väder ute idag ☀️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera