En spontan helg

Från början så var min helg helt oplanerad. Inga direkta måsten eller något inbokat. Men så blev den helt fullspäckad istället, det gör mig så glad 👐🏼.

På lördag förmiddag åkte familjen ut till Stuverum och besökte Karolina med familj. Asså VILKET JÄVLA HUS dem har byggt! Det är det värsta finaste jag någonsin klivit in. P blev också mäkta imponerad! Vår lilla utbyggnad som vi förhoppningsvis ska göra känns som en liten piss i havet när man kan bygga ett sådant hus som dem gjort. Allt är så genomtänkt. Varje liten detalj, älskar! Och färgvalen är underbara. Mjo rätt avis faktiskt 🙈. Glömde helt knäppa en bild på underverket. Men det fick bli en bild på söta Elli istället. Det är Nellies ponny som O och jag ska börja ta hand om en dag i veckan. Så roligt!

Igår ställde vi ju ut på Gränsö Slott. Att få känna av brudparens pirr innan den stora dagen. Åh vilken härlig känsla! Jag kan nog säga att P och jag hade vårt bästa år tillsammans just det året vi gifte oss. Jag tror det blir så för dem flesta 💛.

Till kvällen hängde jag med tjejerna till Guldkant för en mysig middag.

Denna söndag har vi varit hemma hos Beccis och sacka en sväng på en kaffe. Deras renovering börjar lida mot sitt slut och det blir verkligen så fint! Kommer bli as mysigt att fira julafton där i deras gigantiska vardagsrum ❤️.

L stapplade runt i Lorentz gåstol. Ibland vill dem bli stora fort och ibland vill dem vara små igen. Sötisar.

På eftermiddagen åkte jag och L ut till barnridningen. Veckans höjdpunkt för den lilla damen. Nästa gång vill hon rida en stor häst säger hon. De skumpar mer i traven vilket hon tycker är rätt roligt. Måste köpa en liten hjälm och väst till henne snart också.

Efter middagen fick L feber. Lite snorig men annars okej. Antar att det är något skit vi blir indragna i nu. Huvale.

Jahopp. Måste hitta en ny serie att gräva ner mig i. Jag har ju Games of Thrones kvar men tror jag avvaktar lite med den. 7 säsonger är rätt mäktigt! Får se vad det blir 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *