Ledig helg

Hela veckan har restaurang Harrys firat 20 år. Igår var det vip kväll för inbjudna företag. Många kom förbi och ville köpa det lilla extra för att kunna ta med sig bort till Harrys på kvällen. Så vi preppade så fina grejer!

Vid sex möttes vi upp i butiken och kilade över vi med. Med oss hade vi en stor bukett med mestadels torkat. De är ju galet vackra och mycket uppskattade.

Vi fick bubbel och snittar med påfyllning. Servicen är verkligen superb där och har varit i många år. Stor eloge till dem att lyckas med detta koncept och kunna hålla samma höga standard år efter år. Personalen är grymma!

Vilka härliga kollegor jag har. Vi hade så mysigt när vi satt där och timmarna flög förbi. Pyttan skjutsade hem mig och det var rätt skönt att slänga sig i soffan och njuta av sista avsnittet av The Sinner. Så bra serie!

Igår hämtade jag ut mina nya bågar som jag väntat på ganska länge. De har varit restade i flera veckor så det var med stor glädje när jag äntligen fick dem. Det är en ganska skarp svart båge från Dolce Gabbana.

Ledig helg blev en dag ute på Gränsö. Blev så glad när jag igår tillfrågades om jag ville följa med och hänga på bröllopsmässan idag på Gränsö 💃🏻.

Lugn morgon här hemma. Vi ska snart äta frukost och sedan ska jag dra med mig barnen ut i solen en sväng innan jag åker ut mot Gränsö.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera