Slapp måndag

Idag har vi gjort, ingenting.

Kom hem runt halv tolv igår. Tvättade av mig sminket och knallade upp för trappan. Som vanligt går jag in och kikar till O. Han ligger halvvaken och åmar sig om att han har så ont i magen. Jag misstänker att det är en maginfluensa på gång. Går in till P och säger till han att jag sover med O nere och plockar med mig täcket.

Lilla O har haft ont i magen hela natten och jag har varit beredd med en hink bredvid han. Men inga toalettbesök eller kräkor kom.

Imorse kom P ner och lilla L strax därefter. Magen var bättre på Oliwer men det var inte långvarigt för sedan fick han ont igen. Så magontet har hållt i mestadels av dagen och nu är han ganska okej igen. Vet inte vad som kan orsakat smärtan? Blindtarmen var ju det första jag attackerade och där hade han inget ont.

L som sovit 11 timmar nonstop inatt tänkte jag inte skulle vara så trött vid lunchluren. Men även de små är måndagströtta ibland för hon sov i nästan tre timmar på dagen. Då gjorde jag en del tappra försök att väcka henne 🙈.

Det har varit skönt med en lugn hemmadag. Förra veckan var så fartfylld och helgen likaså. Imorgon börjar en ny vecka igen. Börjar ju alltid räkna veckorna på tisdagar. Jag är taggad 👊🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera