No More Fucks To Give

Bra lördag❣️

Efter jobbet åkte jag och kidsen till min mormor och firade henne lite. Hon är rätt gammal nu så hon är inte riktigt med på alla noter, lilla mormor. Men så länge hon mår bra och inte har ont så är vi glada. 96 år är ju bra jobbat!

Efter tårta och chokladbollar åkte vi hem och jag vilade en stund innan vi åkte ut till vännerna i Tyftingemar. Vi åt smarrig pasta med köttfärssås och till efterrätt chokladpudding. Tänk att något så enkelt kan vara Så gott!

Barnen lekte och vi hade verkligen så trevligt. Spelade Alias och drack Mohito (okej jag drack cola eftersom jag körde).

Vi var inte henna förrän vid halv två. Somnade på stubinen så fort jag la ner huvudet på kudden.

Vaknade med huvudvärk (drack ett glas rött igår) och lite sömnbrist men ett par koppar kaffe senare var det bra igen. Jag tål verkligen inte vin, får huvudvärk av ETT GLAS! Men det var gott! Kanske att jag faktiskt kan börja gilla rödvin, vuxenpoäng till mig då ☝🏼.

En dusch, fön av hår och sedan plockade Fanny upp mig och vi susade till Linköping.

Ikea, Ikanohuset och en sen lunch. Härlig eftermiddag. Vi åkte vidare till Saabs arena. Äntligen skulle vi få se Mia Skärringers NO MORE FUCKS TO GIVE! Köpte biljetter i oktober så väntan har varit lång. Vi var där i lite väl god tid kanske 🙈. Men timmarna bara susade förbi och sedan var det dags att gå in och sätta sig!

Många skratt med kramp i skrattgroparna men även mycket seriösa snack. VÄLDIGT BRA SHOW! Och herregud vad hon kan sjunga bra!

Bästa söndagen ❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera