Våran dag ❤️

Idag har det sålts buketter på rullande band. Många män vill fira sina fruar, flickvänner, mammor ja vad det nu kan vara. Jag har varit mestadels själv i butiken och jag hann knappt få ut en bukett innan den såldes. Lycka när någon vill köpa det jag gjort, det värmer så otroligt varmt i hjärtat❣️

P kom förbi när han slutat och satte upp en gardinstång i entrén.

Det är bara själva gardinen som ska upp nu sedan är entrén färdig! Ska fota den så ska ni få se.

På vägen hem gick jag förbi mamma med en bukett och hängde på dörren. Såklart min mamma ska få lite fina blommor på Internationella kvinnodagen. Gick förbi Kappahl också och köpte ett par favvobyxer. De jag nämnt innan, Nickie Boyfriend. Detta blev mitt sjunde par 🙈. Fast några gröna har jag faktiskt inte. Älskar grönt!

Gick förbi Kicks på vägen hem och pratade foundations med en tjej där. Fick med mig två prover hem, en Dior och en Lancome. Den jag använder just nu är en Clinique Even Better men färgen är inte riktigt rätt och det är snålt utbud bland deras färger och vi hittade ingen idag som passade. Så därför ska jag nu testa några andra. Handlade en Beauty Blender också för det är något man tydligen absolut måste ha, helt missat. Ska bli spännande att testa imorgon!

Promenerade hem i blåsten. P hade precis hämtat kidsen och mellis med nybryggt kaffe var framdukat. Mysig eftermiddag när vinden ven utanför och regnet smattrade ner utanför. O hade kompis här ett par timmar och jag gick och vilade en timma. Har sovit så illa inatt.

Imorgon blir det en fartfylld lördag. Jobb först, sen fira mormor som fyller 96 (!) idag och på kvällen åker vi hem till älskade goa vänner ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera