Förnya

På jobbet håller vi ständigt på att uppdatera butiken. Just nu har vi hållt på med entrén ett tag. Den är kall, kal och sjukt omysig. Så när det har blivit stunder lediga så har det lagts energi där. Det är vita stenväggar med inslag av rödbruna detaljer. Räcket upp för trappan har likaså det varit brunt. Nu är det bruna snart helt borta och en helt ny entré börjar komma fram. Det ska upp en pampig lampa samt tyg. Så roligt när man gör något och ser så tydliga förbättringar!

Beccis hämtade O i skolan idag. De var i stadsparken samt fikade på EH. Sen fick han käka glass. Inte så konstigt att han är väldigt förtjust i sin moster 🙈.

När vi skulle käka middag så var han proppmätt. Även lite åksjuk av en gunga i parken. Han blev lite åksjuk när vi åkte från Gbg i söndags också. Aldrig reagerat innan. Men jag minns så väl alla gånger jag har kaskadspytt i bilen på alla fjällen och tysklandsresor så inte helt konstigt att han fått det med. Växtvärk och åksjuka.

Smygfilmade han precis nyss. Häromdagen hade de TORA dag i skolan och då fick de varsitt armband. Han bär det med stolthet ❤️. Min lilla TORA grabb.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *