Ny vecka

Så vaknade man till snö. Lite tragiskt. Hoppet om en tidig vår finns där V A R J E år men man blir alltid lika besviken.

Igår hade jag bästis här från storstan. Lycka! Lykke var så glad även hon, speciellt när hon fick mysa med Julian ❤️.

Idag klickade jag hem en klänning från Sellpy som Angelica Blick sålde. Blev helt förälskad i den. Fin färg när man är lite brun tänker jag.

Jag har skit ont i ena sidan av ryggen. Vaknade med smärtan så antar att jag sovit i någon lustig ställning. På dagen hade jag så ont ett tag att jag mådde illa. Kanske någon nerv som ligger i kläm? Pyttan fick trycka lite och jag blev helt svettig av smärtan. En Ipren och en halvtimma senare kändes det bättre. Kanske att P får knåda lite 😇.

Skönt med soffläge nu. Redan onsdag imorgon.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *