Webbplatsens överlägg

Fullspäckad vecka

Den här veckan har verkligen varit intensiv. Det är rätt skönt med söndag nu och omladdning för en ny vecka.

I torsdags hade vi fotografering med jobbet. Vi var ute vid ljusstöperitet. Pyttan hade gjort en fin krans till mig. Karin har köpt skit snygga byxdressar till oss. Vi var alla så fina! Ska bli spännande att se korten sen.

Jag hade en färgtid hos Beccis efter fotograferingen så jag ilade bort till People direkt efter. Rätt sen så det blev bråttom att få i färgen. Tack min bästa syster ❤️.

På fredagen skulle vi åka till Gbg så det var bara att åka hem och börja packa.

På fredagen slutade jag en timma tidigare och P likaså. Han hämtade kidsen och sedan mig. En fyratimmars bilresa som jag fasat lite för eftersom L sällan åkt långa bilturer. Men det gick helt smärtfritt! iPad ❤️. Hon sov 1,5 timma också. O är väldigt enkel att ha med på det mesta.

Var så länge sedan vi träffade Fergie, Amanda och Finn! Huset som de köpte för sex års sedan och har under åren totalrenoverat var spännande att få se. Det var ju ett par år sedan vi var där sist. Så fint!

Helgen sprang iväg i en väldans fart. På lördagen var vi på Universeum. Barnen älskade det!

På eftermiddagen var jag ute med barnen medan Amanda gjorde svingoda hamburgare. Fergie och P höll på att riva ett gammalt badrum.

Efter middagen spelade vi Pajspelet! Så jävla roligt! Finn och L vågade inte riktigt men O körde på bra.

Innan läggdags blev det popcorn, godis och filmmys för kidsen i varsin fatboy framför tvn.

Barnen har verkligen hållt igång hela dagen så att träffa John blund var inga problem 🙈.