Vab x 2

Inatt kom en ledsen Oliwer in till mig. Klagade på värk i örat och att en vätska rann från örat. Vi gick ner och jag kikade i örat. Kladdigt. Alvedon och hoppas på några timmars sömn. Men han kunde inte somna om och jämrade sig över smärtan. Stackars lilla hjärtat. Och inget finns det man kan göra. I augusti fick han ju inopererade rör i båda öronen. Sedan dess har han klarat sig från alla öroninflammationer. Men tydligen kan man få det trots rören. Aldrig varit med om att det spruckit innan. Fy vilken smärta 😭.

Lykke är genomförkyld. Hon satte sig inatt upp i sängen och började sjunga. ”No More monkeys jumping at the bed”. Vet inte om hon feberyrade eller bara drömde.

Jag som nästan tagit ut segern i förskott att vi skulle klara oss från vab i februari. Tsss fick vi. Men bra att båda barnen är sjuka samtidigt. Då är dem förhoppningsvis friska samtidigt också.

Strulig morgon på jobbet så jag fick ta med mig Lykke ner och öppna tills Pyttan kom. Hon var i Lofta och levererade begravningsblommor. Men det gick bra.

Så det blir en väldigt lugn fredag här hemma.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *