Ledig dag

Idag har vi haft en riktig hemma måndag. Jag har tvättat upp all tvätt. Målat köksbordet med en ny omgång svart färg och busat med kidsen.

O är rätt förkyld så imorgon får han hänga med mormor. De ska gå till simhallen på fritids och det känns inte bra. Inte heller med hans öron. Han har ju rör i öronen och måste bada med proppar i och dessa lossnar rätt lätt och det känns lite väl att be fritidspersonalen hålla koll på dessa. Han är nöjd med att hänga med mormor så det blir ju bra ❤️.

Förra fredagen så klämde sig Lykke i dörren. Jag drog igen ytterdörren och märkte att den studsade tillbaka. Förstod direkt och kikade på henne och väntade ut gallskriket som skulle komma. Det blev inget gallskrik men såklart väldigt ledsen. Jag kramade, blåste på fingrarna och sa säkert förlåt 30 gånger. Mitt mammahjärta fick en spricka. Till slut tog jag fram en godis, formad som en jordgubbe och gav till henne. Hon kikade väldigt storögt och av lycka på jordgubben. I tjugo minuter satt hon och sög på den 🙈. Jag vet inte hur länge vi kommer klara av att hålla borta godis från henne. O äter ju sin påse varje lördag men inte i samma rum som henne. Det vore ju fruktansvärt taskigt. Men när man väl börjat ge den där lilla godispåsen på lördagar så finns det ingen återvändo. Så ja vi försöker hålla på det ett tag till. Hon är ju bara 2,5 år.

Såhär ser lilla frökens finger ut nu efter en dryg vecka.

Nageln liksom spretar uppåt och vill inte ligga ner. Den sitter fast för hårt för att kunna ta bort den. Plåstren sliter hon bort efter en stund. Men hela dagen idag har fingret sett ut såhär och hon har inte sagt ett knyst om det. Hon är en tålig tjej minst sagt. Jag tjuter nästan bara jag tittar på det.

Får se om jag får sätta på ett plåster imorgon innan föris och om det får sitta kvar…

Hur UNDERBART att BONUSFAMILJEN börjat igen! Äntligen 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ledig dag

 1. Emeli says:

  Är det sant!?
  Vår läkare har sagt att det är ett måste för annars kan rören trilla ut lättare.
  Det vore ju väldigt skönt om han slapp dessa då det är meckigt. Ska rådfråga en till läkare.
  Tack för ditt svar.
  /Emeli

 2. Malin says:

  Julian har också rör i öronen och har haft det i omgångar sedan han var 2 år. Han har varken öronproppar eller fetvadd när han badar. Vår läkare har sagt att det inte behövs och att man ska kunna duscha/bada precis som vanligt 🙂

Kommentera