Hälsat på trollen

Timmarna sprang på rätt fort på EH igår. Det var en bra lördag med många fikasugna.

Tog en nap när jag kom hem så jag skulle orkar kvällen lite längre. Jag har sovit riktigt kasst de senaste nätterna. L växtvärk kommer lite titt som tätt. Inatt visade Sleep Cycle en sömnkvalitet på 49%. Ingen bra natt alltså. Tänker att P och jag ska byta plats i sängen så hon kilar över till hans sida istället. Kanske jag får sova lite bättre då.

Igår kväll hade vi vänner över på mat och spel. Det var en ruskigt jämn omgång i Alias och inte för att skryta med Fanny och jag vinner nästan jämt. Men igår var det en tuff omgång enda till mållinjen. Jim blev skit sur för att de förlorade 🤣. Tur att vi taggar till när det krävs. Jag är en rätt kass förlorare jag med 🙈.

Tände ljusen i min krona 👌🏼.

Vacker bukett som förgyller mig mycket 👐🏼.

I förmiddags åkte vi till Garpeberget i Gamleby och hälsade på trollen. L tyckte det var med skräckblandad förtjusning. Spännande, men lite läskigt.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *