Ett fan

Jag såg för några veckor sedan dokumentären på SVT där man får följa Peder Fredricsson. Igår såg jag Gunde möter Peder. Jag är så impad av den killen! Herregud vilken förebild i hästvärlden. Om ni inte sett dem så kan jag varmt rekommendera dessa. Man behöver inte vara hästtokig för att se dem.

Morgonen var om möjligt ännu stressigare än vanligt. Men O har lärt sig att pinna på i bra tempo på promenaden till skolan. Vi måste verkligen få in en bättre rutin på morgonen. Att klä på sig samtidigt som barnkanalen är på fungerar uppenbarligen inte så bra.

Vi sprang under vissa delar imorse till skolan. Och när jag lämnat ungarna känner jag något blött på ryggen från ryggsäcken. Min termos var inte stängd… tur i oturen stod den fortfarande upp annars hade det blivit ett skapligt sjöbad i väskan. Så ikväll måste jackan få sig en omgång i tvättmaskinen.

Fick bli röda, klassiska naglar denna gång. Passar perfekt till Alla ❤️ Dag.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *