Göra om

Det är inte helt lätt att få ihop taken på utbyggnaden som vi vill göra. Enklast blir om vi bygger ut över uterummet också. Då går taken att få ihop lättare. Men det bli också en större yta och såklart dyrare. Men frågan är om det går jämnt ut i kostnad. Dvs om vi gör som vi tänkt och att få ihop taken bra kommer bli en smärtsam kostnad. Eller om vi bygger ut lite mer och taken går lättare att få ihop, lägre kostnad på taken men mer kostnad för själva ytan att göra iordning. Åh blir galen på detta!

Som vanligt hade vi (läs jag) en stressig morgon. O är så seg på morgonen och vill helst sitta och mysa i soffan en stund. Allt är en kamp. ”är du snäll och hämtar ett par strumpor till dig själv”? – Nej. Diskussion uppstår.

När L ska kläs på så börjar hon alltid ”du kan inte ta mig”. Tar jag henne blir det ostbåge effekten och hoten och mutorna börjar strömma ur mig. Allt är en kamp mot klockan. Och allt bara för att jag vill att de ska få sova så länge som möjligt. Men imorgon väcker jag O tio minuter tidigare. Får se om det blir bättre. Promenaderna i rask halvt springande fart har iaf gått utmärkt.

Färdigpluggad för denna morgon. Strax drar arbetsdagen igång.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *