Ett av 100 steg

Igår var det två grabbar hemma hos oss och mätte huset. Alla vinklar och vrår. Nu ska det ritas upp och om 3-4 veckor får vi första utkastet på en ritning. Om vi är nöja med den kommer det ansökas om bygglov. Herregud vilken låååång process detta är. Vi hade hoppats på start i vår men nu lutar det nog mer åt höst. Av hundra steg så är nu det första steget taget. Processen är äntligen på riktigt igång!

Jag har gjort om schemat lite. Valen jag hade var att lämna barnen tidigare på morgonen och plugga innan jag börjar jobbdagen eller att offra måndagarna och plugga då. Jag valde morgnarna istället. Så imorse blev det en tidig start. Klockan ringde halv sju och barnen lämnades vid frukost.

Jag har suttit en timma nu och tragglat på om snittblommornas form, rörelse, yta och färg. Alla blommor ska kunna placeras in i kategorier och det är inte helt enkelt.

Igår fick vi in dessa fantastiska tulpaner till butiken. Det är ju så man blir tårögd 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *