Playdejt

Vilket vackert väder vi fick vakna till idag. Ett vinterland. Tyvärr har det ju töat hela dagen så mycket av de som kom har redan försvunnit. Jäkligt trist!

De skulle komma och mäta upp huset idag men ställde in pga för mycket snö. Nytt försök nästa måndag. Jag vill bara kunna få en ritning nu så snart som möjligt så vi kan rita upp huset ”på riktigt”. Är så jäkla peppad!

På förmiddagen kom Therese, Othilia och även Beccis och Lorentz på lite häng. Så mysigt att ses. Tjejerna leker så bra ihop ❤️.

När L sov middag passade jag på att plugga. Skickade in min första inlämningsuppgift idag och fick precis nyss veta att den blev Godkänd! Härligt!

När L vaknat vikte vi tvätt och busade på övervåningen. Den där ungen kan man inte få nog av ibland. Sedan roddade vi iordning dagens middag. Stekt potatis med vegetarisk schnitzel, ärtor och rödvinssås.

När resten av familjen anlänt njöt alla av den goda schnitzeln. Under middagen frågade O vad som skulle hända om alla djur försvann, vad ska vi äta då? Pelle konstaterade att så kommer inte fallet bli men jag sa istället att om SÅ är fallet så får man äta vegetariskt. O frågade nyfiket vad det är? ”Sallad” – Sa Pelle och fnös.

Och när maten låg i magen hade jag nöjet att få berätta att schnitzeln vi nyss mumsat på den var helt VEGETARISK. Där fick han allt en knäpp på näsan 🤣. O tittade förundrat och nöjt. Denna kommer vi definitivt äta fler gånger!

L spexade på kvällen och hon var så söt.

Lycka när man får låna Oliwers grejer!

Vi hade ett ganska omtumlande tjafs här hemma med vår lilla tonåring. Vi gav oss inte och det hela slutade med att han hamnade i säng vid halv sju. Nu får vi se imorgon hur det går. Samma process, återstår att se om det är samma envisa unge. Fy så ont jag hade i mammahjärtat. Men vissa saker får man bara inte ge sig på. Det lönar sig i längden, även om det smärtar något oerhört just då.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *