Vecka 4

Tisdag blir lite som första dagen på veckan för mig eftersom jag är ledig måndagar. Men igår började jag köra igång med plugget och det är tanken att jag ska göra halva måndagar framöver. Kvällar samt helger. Så roligt! Jag började med att styra upp en Moodboard igår som jag ska göra klart i veckan. Även översätta snittblommor från latin till svenska. Har faktiskt lärt mig en hel del under de drygt två månader jag varit i butiken.

Morgonen gick över förväntan! L var trött idag så jag fick väcka henne vid tjugo över sju. Barnen åt frukost (och det var en lugn frukost). Ända protesten kom när mössan skulle på och det skulle sabba Oliwers frisyr. Gosh. Jag förstår att det börjar bli viktigt och han är mer och mer medveten om vilka kläder han vill ha på sig samt hur håret ska se ut. Men när det är snö och minus ute finns inga alternativ. Mössan måste på.

Heldagar hela veckan på jobbet. Vattna alla blommor och växter idag samt göra färdigt dukningen. Härlig dag ☀️.

Hur fina är inte dessa pärlhyacinter! Vi har dem både i vitt och blått i butiken. Tjuvstarta våren inomhus, underbart.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera