Kreativ

Möte igår med ett företag som aka komma och mäta vårt hus. Därefter göra en ritning som kan skickas in för bygglov. Lång process som äntligen är igång.

På kvällen åkte vi hem till till vännerna på Grantorpet. Smaskig mat och kidsen lekte för fullt. Det är så underbart att se hur mycket de tycker om varandra, hur bra de kommer överens och hur glada de blir över att träffas. Det var precis likadant mellan Oliwer och Elliot när de var små. Nu ses de ju inte så ofta längre men tycker om varandra väldigt mycket. Det är en bra relation att bygga en vänskap på 💛.

Igår gjorde jag en bukett. Satte vaxat papper runt den och satte ut den i kylen bland de andra helgbuketterna. En stund senare kom en tjej in och ville ha just den buketten. Jag frågade om hon ville ha något kort till och svaret blev Nej, den är till mig själv. Tyckte den var så fantastiskt fin! Det ni, det har jag levt på i ett dygn nu. Att hon ville ha Min bukett, åh vilken lycka! Att någon tycker om det Jag gör. Fantastisk känsla 🙌🏼.

Bra lördag på jobbet idag. Att det är knapert i plånboken är inget som märkts bland våra kunder. De har shoppats på bra.

Teres gjorde en maffig krans i eucalyptus och jag påbörjade med en dukning. Ska fixa färdigt nästa vecka 👏🏼.

Nu har vi tagit lördagskväll här hemma. Gjorde en kryddig kycklinggryta och nu inväntar soffläge. O är iväg på kalas så ska snart åka och hämta hem min prins.

Trevlig helg alla 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera