The flower effect conference

Utvilad efter många timmars sömn på Friends hotell (dock en mardröm om ormar) så piffade vi oss och käkade sedan frukost. Jag är ju ingen frukostperson. Eller rättare sagt jag är inte hungrig när jag vaknar utan det får gärna gå 2-3 timmar innan jag känner hunger. Men en smörgås och yoghurt med granola slank allt ner iaf. Det var en av de största frukostbufféerna jag har skådat! Galet!

Efter frukosten gick vi vidare till Interfloras Flower Effect Conference. Ett schema för dagen och sedan var det full rulle. Verkligen intressanta och väldigt lärorika saker.

Intensiv dag med fantastiskt roligt!

Runt halv sju satte vi oss i bilen. Eftersom det kommit cirka 4 cm snö i Sthlm under dagen så var det kaos! Haha. Det tog drygt en timma att bara komma ur Sthlm.

Klev av hemma strax efter elva och däckade rätt bra när jag la mig i sängen (efter att ha snoosat båda barnen i nacken).

Åh vad rolig resa jag får vara med på och jag har skrivit det tidigare men det tåls att upprepas. Är så glad att jag tog steget, fick chansen och nu får börja ett nytt kapitel i livet. Nästa vecka drar plugget igång också!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera