Innan plugget

Igår kväll körde jag ytterligare några avsnitt av Sons of Anarchy. Nu har jag inte många avsnitt kvar. Det gick rätt snabbt att plöja igenom 7 säsonger 🙈. Det är sådan skillnad nu när jag bytt jobb och har alla kvällar (när barnen somnat) fria. Ren lycka och jag är så jävla glad att jag gjorde detta kliv som jag så länge väntat på. Det känns så rätt.

Denna morgon var betydligt mycket bättre än tidigare morgnar. Jag hade ett snack med O igår. Nu hoppas jag på en liten förändring från hans sida. Jag ska såklart också anstränga mig mer. Tålamod, tålamod.

Fredag idag och ledig helg med familjen 💛.

Vad läckert det blev när alla mini vaser samlades på ett ställe.
Älskar dessa torkade pampasgräs och små vasstrån. 
Hoppas ni får en fin helg 👐🏼

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera