Sista dagen

Måndag och sista dagen på jullovet för barnen. Jag är ledig. Det är studiedag i skolan och imorgon börjar karusellen igen på riktigt.

Jag har så mycket röj och organisering inom mig men det finns inget utrymme att förvara allt. Jag syftar då mest på köket. Jag längtar tills jag har ett stort vitrinskåp där jag kan förvara allt mitt fina porslin. Istället för att det står undangömt i diverse olika skåp och lådor. Ett stort skafferi där man kan trycka in alla fula konservburkar, torrvaror samt sopsorteringar. Och så förväntansfull på det stora trädet jag ska ha i köket sen. Det komet bli så maffigt!

Igår hade vi häng hemma hos mamma några timmar. Käkade pizza och hade söndagsmys 💛.

Inte lätt att få alla att kika in i kamerans samtidigt 😅.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *