Röj och sjuk film

En arbetsdag har passerat och vi har legat i idag. Vattnat hela butiken (det är en och annan växt), dammat, dammsugit, röjt undan all jul. I rummet bakom samt i bakkylen har det också röjts och blivit fint. Så skönt att bli av med en massa. Timmarna sprang iväg i rasande tempo.

Fick skjuts hem av Fanny & Jim. Slängde i mig pannbiff med potatis och sedan degade jag och kidsen. Det slutade med att O gjorde en snopp i deg som han sprang och fjantade sig med. Lillasyster ville inte vara sämre utan gjorde likadant, såg ganska roligt ut 🙈.

När kidsen lagt sig kollade vi på en film, Birdbox. Sådär jobbig men framförallt spännande. Sandra Bullock spelar huvudrollen. Hon måste gjort ett och annat med fejset för 55 år ser hon ju definitivt inte ut att vara. Dessutom är hon gravid i filmen 😂.

Redan torsdag imorgon. Snart ordning på vardagen och alla rutiner igen. Även att jag tycker det är väldigt mysigt att P är hemma med kidsen under hela jullovet så är det rätt skönt med vardag också. Men det blir allt jullov i 5 dagar till ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *