Nytt år!

Vi hade en trevlig och lugn nyårsafton här hemma. Precis vad vi behövde efter många intensiva dagar i december. En trerätters lagades, grönt ärtsoppa med focacciabröd, kantarellfylld kyckling med krämig svamprisotto och sparris, digestivebomb med bär som avrundning. Maten tog sisådär 4 timmar att äta och för mig som inte äter så stora portioner vanligtvis var det skönt att skapa lite utrymme i magsäcken mellan rätterna.

Vid tolv gick vi ut på terassen och det var helt GALET med fyrverkerier här i västralund! Antar att de flesta passar på för nu är det förbud för fyrverkerier på pinne. Mycket bra tycker jag! Är inte värt att så många djur ska ta sådan skada av människors lilla nöje vid tolvslaget.

Min runda vas fyllde jag med vita amaryllisar som jag snittat av från mina krukor. Köpte med silvrig fjädersparris hem från jobbet. Den blev sådär extra nyårsglittrig! Love 💛.

I dagsljus ✨

Första dagen på nya året har börjat väldigt långsamt. Vi har haft mys här hemma. På eftermiddagen tog vi en promenad bort till Beccis och Sacka för en fika ❤️.

Nu laddar jag om för fyra dagars jobb. P är ledig resten av veckan med barnen. Jullov är ju fantastiskt 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *