Sista dagen på 2018

Godmorgon 2018! Imorgon vaknar vi alla upp till ett 2019. Alltid spännande och lite läskigt vad ett nytt år ska bringa.

Sammanfattningsvis har 2018 varit ett bra år. Dippar i så som att det under våren var på tok för mycket jobb. Min mage kraschade och jag fick diagnos faställd för den. Jag höll nästan på att bli utbränd men en lång, varm sommar med fyra veckors semester räddade det hela. I juli kom mitt älskade syskonbarn Lorentz och vi alla blev förälskade på nytt igen. Under hösten gjorde jag ett stort steg och bytte helt linje i livet och klev på en tjänst som florist. Något jag alltid drömt om och äntligen blev den drömmen sann!

Nu är jag redo för årets sista arbetsdag. Det kommer bli galet mycket att göra och som vanligt kikar jag ner lite tidigare och förbereder. Högtryck på snitt idag till alla fina nyårsdukningar och gå bort blommor 💛.

Önskar er alla en fin nyårsafton ✨🎉❣️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera