Jullov

Vilka slöa dagar vi har haft. Jag har faktiskt jobbat igår och idag förmiddag på EH. Men efter det har vi mestadels chillat. Det har varit skönt och behövligt att återhämta sig efter dessa veckor. Barnen har varit nöjda de med och lekt med sina julklappar.

I eftermiddags tog jag med mig O och vi åkte till bowlinghallen. Det är roligt att bowla! O tycker också det är skoj och ville vi skulle stanna längre. Farmor är en riktig hejare på bowling så jag tänker att det vore roligt o de kunde göra det tillsammans. Vi får se.

Dagarna blir som ett lustigt virrvarr såhär i juletider. Barnen har ett långt jullov med P som är ledig under hela jullovet. För mig blir det jobb imorgon och på fredag. 

Snart helg igen 👌🏼

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera