Julafton 2018

Vi började julaftonsmorgon med att barnen fick öppna varsitt paket. Det är svårt för dem små att hålla sig ända tills tomten kommer. Det är ju denna dag de har gått och väntat på hela året.

Eftersom vi tillbringade denna julafton hemma hos oss så städade vi och jag dukade bordet. Åkte några ärenden samt klev in på jobbet och önskade Mathilda och Karin som jobbade en riktigt God Jul!

Vid två tiden kom familjen och vi satte oss till bords och åt en grötlunch med julskinkssmörgås till.

Mätta i magen satte vi oss i soffan och inväntade tomten som kom smygandes på terassen. Barnen blev först överförtjusta men Lykke fick sen en släng av panik och ville inte alls gå fram och hälsa på tomten utan satt fastklistrad i min famn 🙈.

Åter några klappar öppnades. Kaffe och den klassiska chokladasken dukades upp. Efter det delades resten av klapparna ut. I år var det bara barnen som fick klappar.

Brio kök, Minecraft, Spel, kläder och mest lyckliga blev Lykke när hon fick ett Pippihus av Beccis och Sacka och Oliwer fick en IPhone av Beccis, Sacka och mormor. 

Lyckliga barn, lyckliga föräldrar ❤️.

Efter julklappsutdelningen var vi trötta och chillade några timmar i soffan innan middagen drogs igång.

Middagen bestod av kyckling, oxfilé, potatisgratäng, sötpotatispommes samt en trattkantrellsås. Vi trotsade julmaten helt vilket är underbart. Ostkaka med grädde och sylt till eftis så lite juligt blev det där. Så gott!

Härlig Julafton och min pappa var såklart väldigt saknad men med oss i tankarna ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera