3 dagars uppladdning

Härlig och rolig kväll hos Sigrid i fredags. Väldigt god mat (som alltid) många skratt och såklart Världens roligaste spel spelades.

Vi var hemma tidigt. Nattens timmar innan hade inte blivit många så jag var rejält trött och stupade i säng runt midnatt.

P drog iväg på lördagsförmiddagen på kryssning med sitt jobb. Jag lämnade L hos mormor och O och jag åkte ut till Stuverum och kikade på hoppträningarna. Första gången jag fick skåda detta FANTASTISKA ridhus! Har aldrig sett något så vackert! Sugen på att börja rida igen blev jag inte, men däremot allt pyssel och terapi som en häst kan ge. Men den tiden finns inte nu iaf så jag får nöja mig med att åka ut och sniffa på dem ibland.

Vi hämtade L och åkte hemåt och rörde ihop en lördagstacos. Mysig eftermiddag med barnen.

Söndagsmorgonen drog vi oss till åtta. Skönt. Har röjt i någon timma här nu. P hade storstädat huset i fredags och nu såg det redan ut som ett kaos igen. Måste få in allt som är rentvättat och sen ska vi baka pepparkakor och göra pepparkakshus.

3 dagars ledighet är en bra uppladdning inför den sjukt intensiva vecka som kommer dra igång. Jag fixade klart nästan alla julklappar igår kväll. Nu ska dem bara komma hem och slås in. 

Nu är det bara en dryg vecka kvar 🎅🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *