Helgen har börjat

Jäkla skitmorgon hade jag imorse. L vaknade redan vid fem och underhöll oss… jag kunde inte sova igår så natten ms timmar har inte blivit så många. Sedan tjafsade kidsen om allt och jag fick flera pms utbrott. Ni vet sånna dör som man sedan går och har ont i magen för hela dagen.

När ungarna väl var lämnade kilade jag vidare i slasket ner till jobbet. Körde några timmar och sedan en sväng till tandläkaren. Har ju nämnt tidigare att jag har haft tandvärk. De fanns en ledig tid denna vecka så jag passade på. Vill inte behöva ringa någon jour under julhelgen 🙈.

Lagade en tand och det hela gick väldigt smidigt och smärtfritt.

Körde några timmar till på jobbet och har nu landat hemma. Ska snart svira om promenera ner till stan och sedan vidare till Sigrid, födelsedagsmiddag väntar 💛.

Bild från i somras när vi var i Visby ☀️
Saknat dessa bönor 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *