Otur

När vi kom hem från Öppna i förmiddags huttrade jag av den kalla promenaden hem. Kände mig något risig redan imorse men tänkte att det hela berodde på sömnbrist. När vi ätit lunch så somnade vi båda två och sov i drygt två timmar. Kände mig sämre när jag vaknade. Knapra Ipren och hämta O och sedan förbereda middagen. L är väldigt hjälpsam i köket och tycker det är roligt att få vara med.

Efter middagen har jag legat på soffan i ett sträck. Kroppen och bröstet värker. En ond hosta har börjat komma, varför ska jag ha sådan otur? Var ju bara två veckor sedan jag var risig och hade svin ont i halsen. Allt barnen släpar med sig hem från föris/skola ja det får jag mig en släng av också. 

O och jag har kikat på en julfilm och ätit lingongrova. Nu är även han nattad och bok är läst. Har tagit en ny omgång Ipren och bäddat ner mig igen. Bara försöka samla energi inför den kommande arbetsveckan 💃🏻.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *