Samsova

Vilken natt. Båda ungarna hamnade i våran säng och varken jag eller P har fått mycket sömn. O ligger hyfsat stilla och tar inte mycket plats. Men den lilla beter sig som en kickboxande propeller. Det är sällan O kommer in till vår säng och när det väl händer har jag svårt att säga nej till han, speciellt om L ligger där. Och det är sällan något av barnen sover hos oss och inatt blev det alltså båda två, fy så trött jag är idag. När L sover middag sen är det jag som gör henne sällskap.

Igår var vi på Lucian i Målserum. Först var vi nere i stallet och kikade på hästarna. L ville inte klappa och var lite rädd. 

När showen börjat och det hade varit galopptävling så sa L efteråt, Nu vill jag jida! Sen fick vi tampas med det resten av uppträdandet. Lykke vill jida nu sa hon säkert tio gånger. 

När det var daga för höjdhoppning så hade O redigt med fjärilar i magen, så spännande han tyckte det var. Jag med för den delen 😅.

På vägen hen köpte vi Pizza och avslutade söndagen.

Strax ska jag och L träffa Beccis och Lorentz. Det blir en tur till Öppna förskolan, det var länge sedan!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *