18 dagar

Fler timmar på dygnet tack! Dagarna springer på för fort och det känns som jag inte alls hinner med allt som jag vill göra. 

Intensiv dag på jobbet, som de flesta dagar. Imorgon är det en stor begravning så Pyttan på jobbet har haft att göra idag. Blombuden till denna begravning har tickat in hela tiden. Telefonerna har gått varma. Utöver detta så går julstjärnorna och amaryllisarna som smör och helgens buketter måste preppas och ställas ut i kylarna. Jisses vad roligt det är!

Imorgon slutar jag tidigt. Möte på banken och efter det ska barnen hämtas. Jag tänkte överraska barnen med att vi ska klä granen imorgon eftermiddag, de kommer bli stormförtjusta!

Idag fick vi julklapp av Fonus. Såklart kunde vi inte hålla oss och öppnade dem. Det låg olivoljor, marmelader och annat gott i. Som jag älskar sådant som jag kan använda i matlagningen. Tack!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *