Veckorna rullar

Redan första advent på söndag, tiden går så fort. Jag är mer än redo för Jul och blir väldigt inspirerad på jobbet.

Igår stod jag nästan hela dagen och gjorde kransar. På kvällen hade vi sedan ett litet event med just Kransbindning. Det var så mysigt!

Idag började morgonen tidigt. Farmor skjutsade oss (eftersom bilen är på service och däckbyte) så vi lämnade barnen på föris/fritids och sedan vidare till jobb. Jag körde några timmar på EH innan jag klev in i butiken och fortsatte några timmar till.

Eftermiddagen har varit chill. Det är inte så ofta det händer men rätt skönt. Vädret har varit riktigt dystert så att vara inne med en tänd brasa har varit rätt mysigt. 

P åkte iväg på Julbord med jobbet så jag och barnen har hängt. O har varit på disco! Så snäll farmor han har som skjutsade och hämtade han 💛.

Imorgon drar jag iväg på Julbord med jobbet i Norrköping. Riktigt spännande. Något mer som är spännande är att jag igår fick en present av Fanny, öppnas på lördag står det på kortet. Asssåååå hur söt!!! ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera