Halsont och trötthet

Haft riktigt ont i halsen två dagar i rad nu. Varvat med Ipren var fjärde timma för att hålla värken hyfsat borta. Ont i kroppen och trötthet. Hoppas som vanligt på att det bara ska sjunkna undan lite fint och inte slå ut mig totalt. P har varit dålig i en vecka och jag ingen lust med det.

Igår och idag har varit de snabbaste dagarna på länge. Det har varit fullt upp och klockan bara rusar iväg. Älskar när det är fullt upp hela tiden ✌🏼.

Nu har vi börjat lyssna på julmusik och jag börjar längta en aning. Suttit på Pinterest och letat inspo till hur julgranen ska kläs. Hittade inte någon som jag föll pladask för, kanske har den inte skapats än, enligt mitt tycke och smak.

Denna var ganska fin, gillar det guldiga. Ska köpa hem lite guldiga kulor från jobbet, de är underbart vackra.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera