Black weekend

Startade min lördag på jobbet ⭐️. När jag slutat mötte jag upp familjen och vi tog en fika på Kannan. Lördagsgodis på hemmakväll och sedan såg vi ljuständningen på torget. Lykke utbrast WOW när de tände den stora granen. Väldigt mysig eftermiddag 💛.

Vi köpte en grillad kyckling och potatissallad som fick bli kvällens middag. Snabbt och väldigt gott! När barnen somnat blev det godis och film, Jumanji. Hysteriskt rolig emellanåt och helt klart sevärd.

Imorse klev jag upp med barnen och P fick sovmorgon. Jag målade en dörr, en spegel samt styrde med tvätten. Frukost tillsammans och sen åkte jag och barnen ner till stan och fikade med mamma, Beccis och Lorentz. 

Beccis och Oliwer gick och såg Grinchen medan Lorentz fick hänga med till oss.

Lykke avgudar verkligen lilla L. Vill vara med så mycket som det går. Tror Lorentz kommer bli ganska förtjust i henne med när han blir lite äldre.

Bra helg som passerade alldeles för fort. Nu blir det söndagsfilm ✌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera