4 år har gått

Vaknade av att L vrålade från sin säng, ”mamma, mamma, kom” jag sa tillbaka Nej du får komma hit… så höll vi på en stund tilla O kom in i sovrummet och gick till Lykkes säng och hämtade henne och sedan bar han henne till mig och vi alla tre låg och chillade en stund i sängen innan vi klev upp och käkade frukost.

På väg till skola och föris klagade O på att det var kallt. Och ja nu börjar det bli rätt kyligt ute. Lovade han att imorgon är det vinterjacka som gäller.

Mycket har vi hunnit med på jobbet idag. Älskar när driver finns och vi tillsammans försöker få ordning på kaoset som ibland uppstår.

Jobbade till strax efter sex och blev hämtad. Middag i magen och efter det hämtade jag Beccis och vi åkte till stugan. Placerade en stor röd ros vid pappa. Fyra år sedan idag. Fyra år sedan den där långa natten och när det fruktansvärda till slut hände. Minnen som aldrig suddas ut och minnen som aldrig får suddas ut. Tänker på dog varje dag min älskade pappa och saknar dig så jävla mycket. Fan vad mycket bättre livet hade varit om du fått stanna kvar i livet, som frisk. Att du fått bli gammal med mamma. Träffa dina barnbarn. Varit med dagen då jag gifte mig. De där spontana fika-resorna vi alltid åkte på. Julafton. Fars dag. Barnens student. Ja det finns så många dagar jag vill ha dig extra mycket där. Älskade pappa.

Texten är verkligen så fin, och så rätt. Min fina pappa ❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to 4 år har gått

  1. Elin says:

    Så fin vers <3

Kommentera