Idag hittade jag han ❤️

Men galet vilken lyxig känsla det är att sluta tidigt på fredagar. Idag sken solen på mig också när jag promenerade hemåt med Camilla Läckbergs bok Tyskungen i lurarna. Innan jag kilade hemåt gick jag förbi Kappahl och köpte mitt ett sjätte par Nickie boyfriend brallor. Har dem i grått, blått, beige, svart i två olika storlekar och dem har blivit så väl använda att jag var tvungen att ha ett par till. Denna gång köpte jag en 32:a för jag tycker de töjer sig något. Men gud som jag älskar den byxan!

När jag kom hem var huset städat. Bästa känslan! Jag käkade lite gröt och åkte sedan och fixade några ärenden. L mår mycket bättre. Förkylningen är ihängande med ögoninflammationen är nästan helt borta. Skönt. O har också blivit lite förkyld men är pigg i övrigt. Alla dessa sjukdomar som detta halvår drar med sig.

På eftermiddagen var jag och L ute i trädgården och styrde lite. Hängde upp en ljusslinga mellan våra träd. Rensade löv och kringlas upp klätterrosorna på terassen. Galet vad de har vuxit sen i somras. Nästa sommar kommer de nog vara rätt maffiga för att bara vara satta i ett år.

Har många många gånger googlat mina hästar som jag haft. Undrat och varit nyfiken på vad som hänt dem. Men aldrig har jag fått napp. Förmodligen för att de inte varit några super ponnysar som gått de höga klasserna och fått placeringar.

 

Bilderna var 10 år gamla så jag vet inte om han är i livet än idag. Tjejen som lagt upp bilderna är samma tjej som jag sålde han till, det värmer. Hon beskrev deras resa och om hur underbara år de hade tillsammans. Att de tävlat de stora klasserna och att han har varit grym. Vilken surprice! Åh vad jag hade velat visa pappa de här bilderna, han hade blivit så glad. Som han älskade den där hästen. Om han fortfarande lever så är han idag 28 år gammal.

Är egentligen min lediga helg men vi var en kort imorgon och jag hoppar mer än gärna än. Är så ivrig på att lära mig allt. Idag har jag fått binda buketter som gått iväg med bud. Vi gjorde även klart en kistdekoration och åkte sedan iväg och placerade den på kistan. Blommor gör verkligen något bra för själen 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Idag hittade jag han ❤️

Kommentera