Nu kommer ☀️

Idag under min sista timma på jobbet fick jag vara med och göra kistdekoration till en begravning som är imorgon. Så roligt att få göra fint, det är nog detta jag kommer gilla mest med detta yrket, nu i början iaf.

På fredagar slutar jag oftast klockan 13. Så lyxigt! P slutar också tidigt på fredagar så då blir helgen ihop lite längre.

Ledig helg framför oss men med en massa småfix som måste göras här hemma. Trädgården behöver sig en överblick. Massa mys med kidsen såklart. Middag med vänner och på söndag ska vi ha en dag ute hos en tjej jag jobbar tillsammans med.

Låter som det kommer bli en bra helg!

Imorgon kommer ☀️en!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera