Smyga upp

Klockan ringde halv sju. Jag smet så tyst jag kunde upp så kidsen kunde sova en stund till. Gjorde mig i ordning och drack en kaffe. Packade alla väskor och sedan väckte jag barnen. De var båda på gång att vakna så det gick smidigt. Borsta tänderna och på med kläder. En kvart senare var vi på väg mot Föris och Fritids.

Sitter nu på EH i en kvart innan jag kliver in i butiken bredvid och kör min andra dag. Morgontimmarna kommer bestå av att fortsätta röjet och tanken är att det ska vara klart till tio.

Nya bågarna. Tidigare hade jag mer raka men får för mig att jag ser lite mer snäll ut i den runda bågen. Jag har ju annars ett ganska argt utseende 🙈.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera