Hetsig vecka

Lördagkväll och jag andas ut lite. Placerat mig i soffan tillsammans med O framför brasan och Harry Potter.

I torsdags var jag ju med det nya gänget i Norrköping på Interfloras inspirationskväll. Vilken kväll! Vilka blommor och skapelser!

Vi kom hem ganska sent så jag atupade i säng och fem timmar senare ringde alarmet.

Var faktiskt inte så aptrött som jag trodde så det var lugnt att kliva upp och åka mot EH.

En fartfylld fredag med många gäster. De har trotsat de gråa mörka trista höstvädret och begett sig ut för att fika. På fredagar vill man dricka gott kaffe!

Min chef kikade förbi och vi gick igenom lite inför överlämningen. Blev många härliga skratt denna fredag och energin var på topp!

Strax innan jag slutade var det som om någon slog mig med en klubba i huvudet. Då föll tröttheten över mig totalt. Blev hämtad av familjen och jag hoppade direkt in i duschen och sen gick jag och la mig och sov i 1,5 timma.

Så skönt och välbehövligt. Fönade håret och vi åkte hem till vännerna på Myrvägen för en kväll där.

L fick sova i stora sängen som hon så glatt säger och O somnade på soffan, det har väl aldrig hänt tidigare att han bara stupat. Det har varit en hård vecka för oss alla 🙈.

Hamnade sent i säng igen… och L vaknade tidigt denna morgon. Typiskt. Men vi klev upp vid sex och en timma efter det kilade jag ner till jobbet för att göra mina sista dag i drift som Platschef, så konstig känsla.

Hela förmiddagen var oroväckande lugn och jag och Nor stod och trampade bra länge innan det smällde till. Aldrig trodde jag väl att vi skulle ta den höga budgeten som var idag men det blev några intensiva och fantastiskt roliga timmar där efter 💃🏻. Budget tagen och lite därtill, det är så man vill avsluta sin dag 👊🏼.

Imorgon blir det ett par timmar till på EH med överlämning och allt till Vilma som ska styra skutan i några veckor innan nästa PC kliver på. Ännu en gång, så konstig känsla.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Hetsig vecka

  1. BarryDoula says:

    Hy there, What we image of here is , strictoblation
    Upstanding click

    https://drive.google.com/file/d/1FJGQAWRECftPoYipbKNIqnBjxCbocdiw/preview

Kommentera